Последвайте ни:

Месечен кредит от 200 лв. до 3000 лв.

Независимо дали имате нужда от по-малка сума, за да покриете извънредни разходи, или по-голяма сума, за да осъществите важен проект, ние сме тук, за да ви предложим бързо и лесно решение. Нашите условия са прозрачни, без скрити такси или изненади.

Месечен калкулатор
800
3

Условия:

Месечен кредит от 200 лв. до 3000 лв., съобразен с вашите индивидуални финансови нужди.

Бърз отговор

Ние ценим нашите клиенти и винаги се стремим да им предложим най-доброто обслужване.

Гъвкави схеми

С нашата помощ, клиентите ни могат да управляват своите финанси по по-ефективен начин.

Индивидуален подход

Работим с персонализирани решения, за да гарантираме, че клиентите ни са винаги удовлетворени.

Rectangle 71

Защо да избереш нашия Месечен кредит?

В CrediPlus ценим вашата увереност в нас и затова винаги се стремим да предоставим индивидуално решение за всяка една от вашите нужди. Нашите финансови консултанти са винаги на разположение, за да отговорят на всички ваши въпроси и да ви помогнат да вземете най-доброто решение за вас.

Имате нужда от финансова подкрепа за вашите месечни разходи? Ние в CrediPlus предлагаме месечен кредит с гъвкави условия, който може да ви помогне да покриете вашите финансови нужди.

С нашите предложения за месечен кредит можете да вземете кредит от 200 до 3000 лв., в зависимост от вашите специфични изисквания. Нашите условия за връщане са удобни и пригодени спрямо вашия бюджет, за да ви осигурим максимално удобство.

Параметри на кредита

Често задавани въпроси

1. Какво е нужно, за да кандидатствам за кредит?

За да кандидатствате за кредит е достатъчно да сте навършили 18 години и да притежавате валидна лична карта.

2. Кога ще получа отговор, дали съм одобрен?

Ще получите отговор в рамките на минути.

3. Какви са условията за безлихвен кредит?

Всеки нов клиент на Креди Плюс, който сключи договор за месечен кредит; за суми до 1000лева. Гратисният период важи от датата на сключване на договора до датата, преди първия падеж. С настъпването на падежа влизат в сила стандартните лихвени условия за съответния продукт. В рамките на гратисния период се прилага фиксирана лихва от 0% и ГПР 0%.

4. Как мога да получа парите си?

Веднага след одобрение можете да получите заявената сума в брой; в офис на CrediPlus.

Не намираш това, което търсиш?

Виолета Иванова
Виолета Иванова
Месечен кредит
Read More
Възползвах се от услугите на Crediplus.bg и бях много доволна от това, което получих. Благодаря на екипа на сайта за отличната работа и услугата, която предоставиха.
Георги Петров
Георги Петров
Кредит Extra +
Read More
Crediplus.bg ми предложи разнообразие от възможности, които отговарят на моите нужди. Процедурата беше прозрачна и разбираема, което ми помогна да взема информирано решение без допълнителен стрес.
Елена Димитрова
Елена Димитрова
Месечен кредит
Read More
Благодарение на Crediplus.bg успях бързо и лесно да получа нужната сума за ремонт у дома. Обслужването беше изключително коректно и професионално.
Previous
Next

Винаги се радваме,когато вие сте доволни

Ние ценим връзките си с нашите клиенти и винаги се стремим да им предложим най-доброто обслужване. С нашите индивидуални решения и персонализиран подход, ние гарантираме, че клиентите ни получават точно това, от което се нуждаят.

Не пропускай най-добрите оферти!