• Офиси в Южна България
  • info@crediplus.bg
Седмичен кредит до 3000 лв.

Ние в CrediPlus разбираме, че животът може да бъде непредвидим и често се нуждаем от бърза финансова помощ. Затова предлагаме Extra+ до 5000 лв.

Този кредит е насочен към хора на трудов договор с добра кредитна история. Включва привлекателни условия и предлага бърза и лесна процедура за кандидатстване.

Основни предимства на Кредит Еxtra+:

  1. Сума до 5000 лв.: Нашето предложение ви дава възможност да заемете до 5000 лв., които можете да използвате за покриване на непредвидени разходи, плащане на сметки, ремонти или други лични нужди.

  2. За хора на трудов договор: Кредитът Еxtra+ е предназначен за хора, които имат стабилно трудово място и договор с работодателя си. Това гарантира вашата способност да изплащате кредита в срок и увеличава шансовете ви за одобрение.

  3. Добра кредитна история: При Кредит Еxtra+ изискваме добра кредитна история, което означава, че трябва да сте изплащали в срок вашите предишни кредити и да нямате забавяни плащания. Това допринася за вашата финансова стабилност и увеличава доверието ви като кандидат.

  4. Лесна процедура за кандидатстване: Ние разбираме, че времето ви е ценно, затова предлагаме бърза и удобна процедура за кандидатстване. Можете да подадете заявка онлайн или да посетите някой от нашите физически офиси, където нашите служители ще ви помогнат с процеса.

Кредит Еxtra+ ви предоставя възможността да получите нужната финансова помощ, която ще ви осигури стабилност и спокойствие.

Защо да изберете нас?

В CrediPlus ценим вашата увереност в нас и затова винаги се стремим да предоставим индивидуално решение за всяка една от вашите нужди. Нашите финансови консултанти са винаги на разположение, за да отговорят на всички ваши въпроси и да ви помогнат да вземете най-доброто решение за вас.

Гъвкави условия

Бързо одобрение

Ниски лихви

Отлична комуникация