• Офиси в Южна България
  • info@crediplus.bg
Кредит до заплата - до 1000 лв.

Кредит до заплата е решение, което ви осигурява финансова подкрепа преди получаването на заплатата. Нашата услуга е съобразена с вашите нужди и предлага изключителни предимства, които включват фиксирана лихва на ден, плащане само за дните, през които сте ползвали кредита, без допълнителни такси и комисионни.

Имате възможността да получите необходимата финансова помощ без стрес – много бързо.

Нашата гъвкава и прозрачна система за кредитиране ви позволява да планирате разходите си по-ефективно и да избегнете ненужни задължения.

  1. Фиксирана лихва на ден: с кредит до заплата вие ще се насладите на фиксирана лихва на ден, която е предварително определена и ясно обявена при кредитното предложение. Това означава, че независимо от колебанията на пазара, лихвата ви остава непроменена през целия период на ползване на кредита.

  2. Плащате само за дните, в които ползвате кредита: С нас няма нужда да плащате лихва или такси за дни, в които не сте ползвали кредита. Плащате само за реално използваните дни, като по този начин осигуряваме прозрачност и пълен контрол върху вашия разходен бюджет.

  3. Без допълнителни такси и комисионни: Нашата услуга е прозрачна и без скрити такси или комисионни. Ясно обявяваме всички разходи и условия още преди сключването на кредитното споразумение, за да можете да направите информиран избор и да избегнете непредвидени разходи.

Защо да изберете нас?

В CrediPlus ценим вашата увереност в нас и затова винаги се стремим да предоставим индивидуално решение за всяка една от вашите нужди. Нашите финансови консултанти са винаги на разположение, за да отговорят на всички ваши въпроси и да ви помогнат да вземете най-доброто решение за вас.

Гъвкави условия

Бързо одобрение

Ниски лихви

Отлична комуникация